Sport s funkčními kalhotkami SAYU: Zůstaňte v suchu!

Sport je pro mnoho z nás odreagováním, které nám dělá dobře na těle i na duši – a tak je jen přirozené, že se některé ženy pohybu nechtějí každý měsíc nuceně vzdávat ani během menstruace. Tak jako může mít na váš výkon vliv kvalitní sportovní vybavení, zlepší váš prožitek i menstruační kalhotky. A to nejen ve vaše dny. Kalhotky SAYU můžete nosit nejen jako menstruační, ale také jako funkční kalhotky vhodné na sport.

Zůstaňte v suchu

Pocení k fitness zkrátka patří. Stejně tak, jako se při sportu zpotíme v podpaží, potí se i třísla – vlhkost však může vést nejen k zapaření, ale také nepříjemně chladí. To způsobí nepohodlí nejen ve fitku, ale především při venkovních aktivitách, jako je běh, hiking nebo třeba nordic walking.

S tím si merino vlna, tvořící vložku funkčních menstruačních kalhotek SAYU, hravě poradí. Ať už se bavíme o potu, krvi nebo třeba výtoku, merino tekutinu absorbuje a budete se cítit v suchu, díky přirozeným termoregulačním schopnostem navíc ani v mokrém stavu nestudí. Přesně pro tyto vlastnosti se jemná vlna často využívá pro šití funkčních oděvů.

Vyzkoušejte:

SAYU MODAL Černé s lemem, pro dívky ve velikosti 146/152:

Model s vyšší kapacitou pro střední a silnější menstruaci. Modal, nejekologičtější materiál z přírodních vláken, je velmi měkký, příjemný a prodyšný. Široký lem v pase netlačí, vyšší střih příjemně stáhne bříško a nerýsuje se ani pod legínami do pasu. Funkční vložka je díky nové technologii SAYUpro velmi savá, ale zůstává překvapivě tenká.

V pohybu bez obav

Sport a jóga

Je mnoho aktivit, při kterých může menstruace úplnému odreagování tak trochu bránit. Střídání všemožných pozic při józe, pilates, nebo tanci může snadno vést k tomu, že se vložka posune nebo pokrčí. Vaši mysl tak namísto oblíbené aktivity zaměstnají obavy z protečení nebo myšlenky na to, zda v těsných legínách nebo krátkých šortkách nejsou vidět křidélka vložky. Funkční menstruační kalhotky se ani nehnou, jen tak neprotečou, a ještě vypadají k nerozeznání od běžného prádla. 

Tip: Černé brazilky Magic Cut jsou díky plochým okrajům téměř neviditelné – to přijde vhod při tanci, kde vám nebudou prosvítat pod šaty.

Mezi mé fitness zájmy patří běh, tanec, yoga, pole dance a především při něm jsou pro mě tyto kalhotky neocenitelné, protože cvičební úbor se skládá jen ze sportovní podprsenky a minikraťásků. Tento sport obnáší spoustu prvků, kdy jste hlavou dolů a v nejrůznějších krkolomných pozicích, kdy zkrátka potřebujete 100% jistotu, že se žádná nehoda nestane, protože by bylo vše ihned vidět.“

zákaznice Monika

Funkční menstruační kalhotky na sport

SAYU Klasické light modré a růžové:

Rychleschnoucí menstruační kalhotky nesáknou pot a díky pruženkám a perfektnímu střihu i během pohybu drží na místě. Jsou velmi tenké a membrána je natolik prodyšná, že jsou od běžných kalhotek k nerozeznání – tyto vás ale udrží v suchu a zabrání zapaření při slabé menstruaci i v běžný den.

Tip: Kalhotky MODAL Na spaní s lemem, jejichž funkční vložka je vzadu prodloužená až do pasu, si naše zákaznice chválí jako perfektní hřejivý kousek na lyže. 

Každá z nás nejlépe ví, co jí při menstruaci pomáhá. A často to může být právě pohyb, který rozvolní menstruační křeče a uleví bolesti. Nevzdávejte se toho, co vás baví, sáhněte raději po menstruačních kalhotkách!

Chcete se i při sportu cítit sama sebou? Přejděte do našeho e-shopu nebo si přečtěte víc v recenzi naší zákaznice Moniky, která miluje sporty všeho druhu.

Zpět na Všechny příspěvky