Vánoční tipy od SAYU týmu

Vánoce se kvapem blíží a spolu s tím je v plném proudu shánění vánočních ozdob, uklízení, pečení cukroví, ale také nakupování dárků pro naše nejbližší. Co by jako dárek darovaly dámy ze SAYU týmu? Přečtěte si jejich vánoční tipy a nechte se inspirovat! 

Maruška: Moje sestra pracuje ve zdravotnictví, takže pro ni budou skvělé kalhotky v tělové barvě, které nebudou vidět pod bílým oblečením. Určitě bych ji chtěla obdarovat novým modelem Klasické světlý karamel, který využije při silné menstruaci. Ke konci menstruace pak budou skvělé Tělové brazilky Magic Cut, které díky neviditelnému okraji zajistí naprostou diskrétnost. :) 

Silvia: Sestřenice miluje přírodní materiály, pohodlí a jednoduchost, proto bych jí ráda darovala novinku MODAL | Černé s lemem. Nebo rovnou Modalový set, kde najde dokonce 3 kusy těchto pohodlných a zároveň krásných kalhotek! Součástí je navíc i lanolínové mýdlo, které využije při jejich praní. K tomu bych přidala Intimní mýdlo s ecenciálními oleji, protože nádherně voní, má přírodní složení a využít se dá v podstatě na celé tělo!

Ludmila: Babičce bych ráda darovala menstruační kalhotky, které využije při inkontinenci, například Vysoké na spaní modré. Používání jednorázových inkontinenčních vložek je totiž nepohodlné a neekologické. A to nemluvím o dopadu na psychiku! V kalhotkách se babička bude cítit nejen bezpečně chráněná, ale hlavně i krásná. Mamince bych pak koupila Pečující set, kde najde krásné modely v růžových barvách a k tomu navíc bylinný čaj a voňavé intimní mýdlo.

Veronika: Moje kamarádka je právě v 7. měsíci těhotenství, takže by ji pod stromečkem menstruační kalhotky určitě potěšily, protože je využije v šestinedělí. Zvolila bych některé kalhotky s maximální nebo vysokou savostí, které budou vhodné pro první dny po porodu, například Klasické s krajkou bordó nebo Bordó s transparentními boky. Oba modely je teď navíc možné zakoupit ve výhodném Elegantním setu i s lanolínovým mýdlem! Oproti poporodním vložkám jsou kalhotky mnohem příjemnější. Kromě toho, že jsou krásné a pohodlné, tak jsou i prodyšné a urychlují tak hojení poporodních zranění. 


Pavlína: Své dvanáctileté sestře bych ráda pod stromeček dala dívčí model MODAL | Černé s lemem dívčí. Velikost 32 pro ni bude ideální a pohodlný vyšší střih by jí měl perfektně sednout. K tomu určitě rovnou Taštičku na menstruační kalhotky, aby použité kalhotky mohla diskrétně schovat do školního batohu. 

Michaela: Kamarádce určitě dám Modré brazilky! Jsou nádherné, sexy a jejích využití menstruací určitě nekončí. Dají se nosit vždy, když člověk potřebuje nahradit intimku (při špinění, při ovulaci,...) nebo i “jen tak”. Mamince bych koupila SONETT Olivový prací gel na vlnu, moc ráda ho používá a pere v něm i nevlněné prádlo, protože je pak krásně hebké a voňavé. :)

V SAYU zkrátka seženete ideální dárek pro ženy každého věku! Navíc nyní na objednávky zakoupené do Vánoc platí prodloužená lhůta pro výměnu zboží. Pokud by náhodou vánoční dárek z nějakého důvodu nesedl, rádi vám jej až do 15. ledna vyměníme. 

Zpět na Všechny příspěvky